Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S Paz Şub. 20, 2011 1:10 pm
bende 70-90 arasına çıkmıştım havamı bide nakitli item filen yoktu ))
(¯`v´¯) -`·.¸.·´ ................/iSimsiZ şiiRiM¯` -Hep Anlamsız Sözler, Cümleler, -Hayatımda ßir sen ßirde o gözler, -ßir çiçek parçasıydı o aşk dolu sözler, -i$te ßu hayat Ne kadarda ßeTer...
-ßy-[JettireYeqi] -Hayatımdakı Her ßatış, Yeni ßir şeylerin Doğusunun Simgesidir... ßy -[JettireYeqi]
-ßir su dolu bardağın içindeki suyu boş bir bardağa dökersin ya...Hayat işte buna benzer...Hayata ne kadar değer verirsen, o kdr değerin azalır... ßy -[JettireYeqi]
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S Paz Şub. 20, 2011 4:07 pm
Ama o zamanlar Wallhack wardı ve petra saolsun adamları tak tak avlıyordum
(¯`v´¯) -`·.¸.·´ ................/iSimsiZ şiiRiM¯` -Hep Anlamsız Sözler, Cümleler, -Hayatımda ßir sen ßirde o gözler, -ßir çiçek parçasıydı o aşk dolu sözler, -i$te ßu hayat Ne kadarda ßeTer...
-ßy-[JettireYeqi] -Hayatımdakı Her ßatış, Yeni ßir şeylerin Doğusunun Simgesidir... ßy -[JettireYeqi]
-ßir su dolu bardağın içindeki suyu boş bir bardağa dökersin ya...Hayat işte buna benzer...Hayata ne kadar değer verirsen, o kdr değerin azalır... ßy -[JettireYeqi]
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S Ptsi Şub. 21, 2011 3:24 pm
Bende Em-60 Pixel olsun onda Mc silwer olsun ne yazar
IIKRaL61II
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S C.tesi Mart 12, 2011 10:32 am
Güzelll
JettireYeqi
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S Paz Mart 20, 2011 6:15 pm
ßu video'yu izleyince gaza geliyorum Hemen wolfteam'a giriyorum )
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S Perş. Mart 31, 2011 8:31 pm
ejder237 senle hilesiz nakitsiz 1ws1 atalım mı? İsteyen herkesle atarım.Yeterki nakitsiz olsun.Zaten genellikle uyku paien oynarsınız orada atarız. Kabul mu? Kabul derseniz mouse gelince ben buraya yazarım :=) Birde videoya bakam (Video gelmedi yav.Alesia link atıversene sana zahmet. )
metehan058
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S C.tesi Mayıs 14, 2011 1:04 pm
ne videosu bu
RoxoRLoPs
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S C.tesi Mayıs 14, 2011 3:15 pm
Normal bir savaş videosu admin kabasaklın
mrtgny98
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S Ptsi Mayıs 16, 2011 4:28 pm
hl asasdasdeawr
mrtgny98
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S Ptsi Mayıs 16, 2011 4:28 pm
hl asasdasdeawr
mrtgny98
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S Ptsi Mayıs 16, 2011 4:29 pm
hl asasdasdeawr
By_Alesia
Konu: Geri: WolfTeam Joygame.com - Admin Kabasakal, Fanas MC S Ptsi Mayıs 16, 2011 6:00 pm